MI-ABLAKUNK Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.
Nyílászáró Szaküzlet
1173 Budapest Pesti u. 237.Home Center A/12 üzlet
tel: 06 30 3020404
mail: miablakunk@t-email.hu

MINŐSÉGI NYÍLÁSZÁRÓK - MEGFIZETHETŐ ÁRONTrocal 76 MŰANYAG ABLAKOK

Trocal 76 MŰANYAG ABLAKOK, 76 mm beépítési mélységű, 6 légkamrás, középtömítéses német profilrendszer. 3 gumitömítés. Egyenes vonalú szárnyforma. ( síkszárnyas )

Maco multi matic vasalatrendszer:: alapfelszereltségben kiemelésgátló, résszellőző, hibás-működtetés gátló,

Üvegezés: alapfelszereltségben 24 mm-es, 2 rétegű, 4-16-4 rétegrendű LOW-E, hőszigetelt üvegezés, Ug= 1.0 W/m2K. Opcióban felár ellenében 44-48 mm-es, 3 rétegű, LOW-E hőszigetelt üvegezés, Ug=0.5-0.7W/m2K

Gumitömítés: behúzott, fehér profil színnél papirusz fehér, színes szerkezeteknél az érintett oldalon fekete

Szín: alapszín: RAL 9016 fehér, felár ellenében további 33 ( standard, extra kategóriás ) szín fóliázással, kívül, belül, vagy kívül-belül fóliás kivitelben, Acrylcolor 12 ( standard, extra színben ) színben AluClip és AddOn kiegészítőkkel is gyártható.


Az AluClip lényegében egy alumíniumból készült külső héj, mellyel a legyártott műanyag nyílászáró profilját borítják be. Ennek a technológiai megoldásnak számos előnye közül kiemelendő, hogy ötvözi a kiváló hőszigetelésű és fajlagosan alacsonyabb beszerzési és karbantartási költségű műanyag ablakok előnyeit az alumínium strapabíróságával és eleganciájával. Az alumínium héj bármilyen színben elérhető, ezáltal az Ă–n ízléséhez maximálisan igazodik AluClip-es nyílászáró kínálatunk.
Az AddOn technológia lényege a szárny külső oldalára helyezett további üvegréteg, továbbá az ablaküveg és a plusz üveg közé az időjárás megpróbáltatásitól és a porosodástól védetten helyezett redőny. Az AddOn-nal felszerelt RATIO nyílászárók árnyékolási megoldása kiemelkedően hosszú élettartamú, tisztítása pedig rendkívül egyszerű.

Gyártható kivitelek:ablak, erkélyajtó, bejárati ajtó, toló-bukó erkélyajtó